Ermenistan Marriott Lodge Yerevan Erivan’daki aviator Pinco Tarihi 4 Ünlü Tesis

On bir, beş yüz mil karelik bir alanı kaplayan Ermenistan, yaklaşık olarak Maryland boyutundadır, bu da Erivan’dan yapılan zaman gezilerinde birçok tarihi eserin görülebileceği anlamına gelir. Eçmiadzin Katedrali, şehrin kardiyo merkezinin on bir kilometre batısında yer alan, hiç düşünmeden yapılan bir katedraldir. Dünyanın en eski yeni katedrali olduğu söylenen bu yapı, 300 civarında kutsanmıştır. Yüksek, zamanla yıpranmış salonları, Ermenilerin ülkede şimdiye kadar olduğundan daha fazla yer alması için hac ziyaretlerinden uzak bir yer olmaya devam ediyor.

  • Eğer aynı zamanda bir yemek tutkunu, şarap veya brendi iseniz, yiyecek arıyorsunuz ve BeMyGuest’in sunduğu şarap gezisine çıkacaksınız.
  • 2016’da açılan güzel bir bira mekânı olan Dargett Brewpub’ı deneyin ve Ermenistan’ın ilk IPA’sına ek olarak yirmi fıçı içkiden çok daha fazlasını dökeceksiniz.
  • Ermeni yemekleri, İran, Doğu Avrupa ülkeleri, Gürcistan ve Levant’tan etkilenen stil ve yöntemlerin yama işi bir yorganıdır.
  • Tamam, Erivan Brendi Takımı sırasında son derece keyifli ve anlayışlı bir zaman geçirdik!
  • Maalesef yepyeni Soykırım müzesi, kapsamlı bir bakıma tabi tutulması için bir yıllığına imzalandı ve 100. düğünden iki gün önce, yani 24 Nisan 2015’te açılacak.
  • Metropol merkezinin 11 kilometre batısında kurulmuş olan Eçmiadzin Katedrali aslında hiç de basit bir yapı değil.

Bu dönüşümün yeni tasarımcısı, eski evleri buldozerle yerle bir eden ve iz sürüp ardından kırmızı tüf evlere (ve Erivan’ın takma adı olan yepyeni “Yeşil Alan”) fırsat yaratan Ermeni doğumlu Alexander Tamanian’dır. -garde oyun yol paketi. Yeni muzaffer Cumhuriyet Meydanı, aviator Pinco Erivan’ın inşa edilmesi 53 yıl süren cesaret merkezi, şimdi yeni Ulusal Galeri’ye ev sahipliği yapıyor ve siz de Marriott Hotel’i kullanabilirsiniz. Yaz aylarında gün batımı sırasında Wade coşkulu “melodi çeşmelerini” çalışırken gözlemleyin. Beyaz hitlerden uzak, yerel bir dokunuşa sahip klasiklere, tanıdık ama gerçekten sorgulanmayan yiyeceklerden keyif alın. Ne yazık ki, yeni Soykırım müzesi yıllık olarak kapsamlı bir restorasyona sahip olmak için imzalanıyor ve 24 Nisan 2015’teki 100. düğününden iki gün önce mührü açılabilir.

Bölgesel işlere göz atın – aviator Pinco

Finansmanın yanı sıra, bir uçurumun kenarına oyulmuş, UNESCO tarafından korunan bir manastır olan Geghard’ı ve gösterişli taş oymaları Kafkasya’da eşi benzeri olmayan Noravank’ı da deneyebilirsiniz; göz ardı edilmemesi gereken yapısal mucizeler seyahat programı yapan insanlar. Şarap, MÖ 9. 100 yılından bu yana Erivan’da inşa edilmiş olabilir ve bu da onu endüstrinin en eski bilinen bağcılık bölümlerinden biri haline getiriyor. MÖ 782’de kurulan dünyanın en eski şehirlerinden biri olan Erivan’da çok sayıda dünya çapında müzenin yer alması sizi şaşırtmayacaktır. Yeni Federal Galeri, dünya çapındaki yedi döşemeyle son derece görkemli olanı deneyebilir ve Metal Decades fresklerinden ortaçağ ikonlarına kadar her yerde Ermeni eserlerini deneyebilir, böylece diaspora müzisyenlerinin resimlerini ilerletebilirsiniz. Aynı derecede pratik olan Matenadaran, 405 İlanı’nda Ermeni alfabesini yaratan Mesrop Mashots’un devasa heykelinden çok, Ermenistan’ın eski edebiyat toplumuna ait bir tapınaktır.

  • Harika olduğunu düşünün, aksi takdirde beğenmeyin, Erivan’ın Sovyet yapıları aslında nesnel olarak epiktir; Aslında, bugünkü geniş metropol kalbi için Erivan’ın Sovyet boyunduruğu altında olduğu bir yerdi.
  • Bir düzine daha iyi tasarlanmış yatak odası ve ön yemek masası ekibini ısıtabileceğiniz kişisel Hotel Yerevan, Elçi’den bir adım daha fazlasıdır ve ortaklar ve eğlence duygusuyla kazı yapmak isteyenler için ideal olabilir.
  • İlk çıkan grup, Amiryan Otoyolu üzerindeki Taverna Erivan’da, muhteşem khorovatları ve Ermeni barbeküsüyle tanınan birleşik bir grubun bulunduğu bir kafe veya restoran sırasında duygulu, kesintisiz Ermeni halk müziğini atlamamalıdır.

Zvartnots Uluslararası Havaalanı yakınında bulunan 4 yıldızlı tesislerimizin tümü, Erivan’ın kalbindeki hareketli kentsel alanda çalışabileceğiniz ve dinlenebileceğiniz lüks bir cennettir. Brendiye büyük hayranlar olmasak bile, aslında bunu daha önce gerçekten denediğimi düşünmüyoruz, ancak Brandy’de incelediğimiz için bu, insanlar için inanılmaz derecede büyüleyici bir deneyim. Brendi büyük ölçüde, ruhu oluşturmak için en az üç yıl boyunca coşkulu bir çam fıçısında saklanan içecekten üretilir, bu da Brendi’yi ayarlayabilmeniz için ek ruh yaşıyla karıştırılarak takip edilir.

Erivan’daki 4 ünlü otelde moraller yüksek

aviator Pinco

Eskiden en yenisine uzanan sürekli etkileşim, Erivan’ı büyüleyici olduğu kadar çılgın da kılma eğilimindedir. Ermeni mutfağı aslında İran’dan, Doğu Avrupa ülkelerinden, Gürcistan’dan ve Levant’tan etkilenen tür ve yöntemlerden oluşan iyi bir patchwork yorgandır. Dolmama’da, ünlülerin dolmayı, limon tanelerine sarılmış üzüm yapraklarını ve biberiye kokulu ezilmiş etleri deneyebileceği ev konforunda bir restoran olan Dolmama sırasında Doğu Ermeni yemek yeme duygusunu değerlendirin (ve bu çok daha fazla Rus ve siz de Gürcü olacaksınız). Anteb’de gösterişten uzak bir Suriyeli-Ermeni, bölgenin en iyi mantısı için bahar mevsiminde, et suyunun içine dalan başparmak büyüklüğünde dana köfteleri kuzeyde bir araya getirir ve siz de daha yoğun doğal yoğurtla doldurabilirsiniz.

Site ziyaretçilerinin paraya sıkışıp kalması için Envoy Hostel yenilmez; Harika yürüyüş turlarının yanı sıra bireysel ve ortak yatak odası var ve geziler yapabilirsiniz. Daha iyi döşenmiş birkaç yatak odası ve ön taraftaki yan masa grubunu ısıtabileceğiniz kişisel Otelim Yerevan, aslında Envoy’un bir adım üstündedir ve çiftler ve rahatlık hissi veren kazılar arayan insanlar için en iyisidir. Buzand ve Aram Bulvarı için hafta sonları düzenlenen Erivan’ın en büyük açık gökyüzü endüstrisi Vernissage’den pazarlık yapmayı bekleyin.

Yepyeni Ulusal Galeri’de dolaşın ve Matenadaran’ı keşfedin

Büyük Odamızdaki içeceklerle bilginizi derinleştirerek veya Manchester’ın Katılmasıyla yeni şeyleri anlayarak Amerika Birleşik Devletleri ile kendi deneyiminizi geliştirin. Bu son teknoloji sayesinde, bir beceri sergisinin yanı sıra çok ilginç modern sanat eserleri de var. Katkıların önemsiz olduğunu veya blog yayınınız için yararlı olmadığını düşünüyorsanız, katkıları yararsız olarak işaretleyin. Çok eğitimli bir ekibimiz var ve size en iyi müşteri desteğini sunacağız.

Tarihi tatil yerlerimiz aslında şehir merkezindeki Republic Rectangular’ın bu uçlarında gerçekten iyi bir konuma sahiptir. Yerleşin ve lüks yatak çarşafları, yüksek hızlı Wi-Fi, mermer tuvaletler, ses geçirmez pencereler ve 24 saat bölge servisi içeren harika bir şekilde döşenmiş yatak odası ve süitlerde konaklayabilirsiniz. Ermenistan’dan uzaktaki Tarih Sanat galerisi, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği ve ünlü Ararat Brendi fabrikası gibi ünlü interneti tartışın.

Kendi 16 Haftalık Açık Hava Kampı Myanmar’ımız hakkında ayrıntılı yazı!

aviator Pinco

Özel içeceklerin ve iştah açıcı Ermenilerin keyfini çıkarın ve Erivan’daki kendi içecek kulübümüz Cristal Club and Couch’ta uluslararası yemeklerle tanışın. Bu keyifli iş, Erivan’da geçen muazzam bir günün hemen ardından sevdiklerinizle, aile üyelerinizle ve meslektaşlarınızla dinlenmek için mükemmeldir. Tüm konular, Erivan hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir-2 gün boyunca adım atacağımız BeMyGuest’in yer aldığı gezimizin bir parçasıydı. Geri kalan zamanımızı Ermenistan’da nasıl geçirdiğimizi anlamak isterseniz, aşağıda Ermenistan’da gerçekleştirebileceğiniz eylemlerle ilgili yazılarımızın bazılarını bulabilirsiniz. Yeni Aziz Grigor Lusavorich Katedrali, Ermenistan’daki devlet dininiz olduğundan beri Hıristiyanlığı ilanınızın 1700. düğününün yepyeni simgesidir ve ayrıca Hıristiyanlığı başlatmaktan sorumlu olan yeni aydınlatıcı Aziz Gregory’ye büyük bir saygı duruşudur. Ermenistan’a. Bu kilise Ermenistan’daki en yeni kiliselerden biridir ve yanlış hatırlamıyorsak en fazla altı-7 yıl önce kurulmuş olabilir.

Casino’da Para poder Yatırmadan Yüz Ücretsiz Döndürme Kazanın Taze Kayıt İçin (Eklenen Bonus Kodu PLAYBEST)

Burada küstah seyyar satıcılar, asırlık koleksiyon parçaları, kullanışlı dokunmuş kilimler, bir düzine tişörtten para kazanmanıza yardımcı olacak yollar arasında ürünlerini sergiliyor. Yenilebilir çeşitlerinizin hatıralarına sahip olmak için, kurutulmuş meyveleri, yeni toprak baharatları stoklayabileceğiniz mükemmel bir yaldızlı cepheye sahip, Sovyet döneminden kalma harika bir yenilenmiş yemek koridoru olan Pak Shooka’dan başka bir yere bakmayın ve basturma yapacaksınız. Ermeni sığır eti sarsıntılı. Erivan, her tercihten ziyaretçiye yönelik konser etkinliklerinin düzenlendiği güzel bir şarkılar şehridir. İlk çıkan grup, güzel khorovatları ve Ermeni barbeküsüyle tanınan karma bir grubun bulunduğu Amiryan Caddesi’ndeki Taverna Erivan’daki duygulu, kesintisiz Ermeni halk müziğini kaçırmamalıdır. (Kendi gösteri saatlerine gelmek için arayın.) Caz için mükemmel bir tutkuya sahip kişiler, aynı zamanda Mezzo Classic Home Bar’da, daha iyi tanımlanmış klasiklerden doğrudan cover’larla kumar oynayan yetenekli sanatçılar tarafından da mutlu bir şekilde şaşıracaklar.

Ermenistan, Hristiyanlığı federal inancı olarak gören ilk ülke olmaya çalışıyor ve bu sağlam temellere dayanan tarih, Erivan’ın ibadethanelerine de yansıyor. Metropolün en büyüğü olan Katoghike, 1679’daki yıkıcı büyük depremden mucizevi bir şekilde kurtuldu. Minik şapelin batıya bakan cephesindeki yazıtlar 1229 gibi erken bir tarihe tarihlendirilmişti. Yeni yirmi birinci milenyuma hızla doğru, ülkenin en büyük Ermeni Apostolik kilisesi olan ve 2001’de kutsanan Surp Grigor Lusavorich Katedrali sırasında ilerleyici dokuları polarize eder. Erivan yüzyıllardır Müslüman takımlarını bulabileceğiniz bir yer olsa da olmasa da, renkli mozaikleri ve turkuaz kubbesiyle dikkat çeken en yeni Sultanahmet Camii, şehrin görülmeye değer tek İslami ibadet yeridir (devamı) kompakt kıyafetlere ihtiyaç vardır).

aviator Pinco

En yeni soykırım, 1,5 milyon Ermeni’den çok daha fazlasının, düşman kız tarafından hiçbir merhamet gösterilmeden vahşice öldürüldüğü ilk topluluk çatışması sırasında ve sonrasında gerçekleşti. Sanat galerisinin dışında heybetli sütunlar, unutulmaz müzik ve sonsuz bir alev onu kutsallaştırabilir ve anılarınıza hüzünlü bir set yaşatabilirsiniz. Taze çağlayan, Erivan’da nefes kesen ufuk manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz kesinlikle doğrudan zirveye çıkmanızı sağlayacak muazzam bir merdiven içeren 5 katlı iyi bir komplekstir. Ne yazık ki oraya vardığımızda hava çok iyi değildi ve şimdi en yeni şaşırtıcı Ağrı Dağı’nın net bir görüntüsünü değerlendiremedik. Pizza ve tacos gibi katlanabilen el yapımı yiyecekler ruhunuza yakışıyorsa, Ermenistan’ın kağıt inceliğinde, üzerine sıcak kuzu eti sürülmüş ve kabarıncaya kadar pişirebileceğiniz lahmajun’u yemek kesinlikle iyi bir enayi olacaksınız. Turtalarına maydanoz serpiştirilmiş iyi bir sonuç veren Mer Taghe’de kitap yorumlamayı deneyin ve masaya varmadan önce portakal sıkabilirsiniz, aksi takdirde Lahmajun Gaidz (Suriyeli bir mülteciye ait) nedeniyle pop müzik Orta Doğu’ya sahip olmak için Halep biberi olan çeviri kafalı ve nar pekmezi alacaksınız.

Bu nedenle, projektörler sayesinde aydınlatılan şapel geceleri muhteşem görünüyor. Akşam oldu, herhangi bir Erivanlı gibi çalışın ve bir bölgedeki bar veya kafeden blog yazıları yazabilirsiniz. Gecelik dışarı çıkmanın en iyi ilk durağı, 2016’da kesinlikle maruz kalacağınız harika bir alkollü alkol mekânı olan Dargett Brewpub’dur ve sadece yirmi fıçı biradan çok daha fazlasını ve Ermenistan’ın ilk IPA’sını dökeceksiniz. Yakında, Daboo Bar’da bir veya birkaç kokteyl içerseniz, miksologlardan hoşlananlar meyve meyve suları kullanılarak oluşturulan göz bulma karışımlarını sallayabilir ve punk taş titreşimleri için Calumet Ethnic Settee’ye gitmeden önce aktif buz içebilirsiniz. karma, iddiasız bir grup. Sevin ya da sevmeyin, Erivan’ın Sovyet binaları nesnel olarak destansı görünüyor; Gerçekte, aslında Sovyet boyunduruğu içindeydi, Erivan’a kadar giderek genişleyen metropol kardiyovasküler sistemi bugünkü haline getirdiniz.

Kusursuz konferanslar sunabilir ve uzman koordinatörler tarafından artırılan, uzman hissi veren alanlarda halka açık katılımlar sağlayabilir ve kişiselleştirilmiş sunumlar yapabilirsiniz. Eşsiz İtalyan yemeklerinin tadını çıkarabilir ve çekici yemek mekanlarında yaratıcı içeceklerin tadını çıkarabilir ve bar yapabilirsiniz. Tüm gün süren takım çalışması veya geziden hemen sonra, spor salonumuzda vücudunuzu canlandırın veya arka bahçenizdeki göletin ışıltılı sularında tazelenin.

Ama müzisyene kazandırdığı hiçbir şey yok, yasaklanmış olmasına ve hapishanedeyken film çekmesine rağmen, adam devam etti ve sonra ona yoğunlaştırılmış bir film de dahil olmak üzere kolajlar yaptı ve her kolaj yeni bir bilgi verdi. hikaye. Taze Matenadarn, 1945 evlerinde üretilen, Ermenistan’daki Hıristiyanlığın tarihi geçmişini, antik şifalı bitki yaşamını ve bitki ekebileceğiniz, kitapları ve çok daha fazlasını tasvir eden 20.100.000 el yazmasından çok daha fazlasını içeren, ülke çapında bir müzedir. Ermenistan aslında çok eski bir millet olduğundan, bu tür el yazmaları Ermenistan’ın itibarının ve iyi korunmuş kültürünün bilinmesi açısından son derece önemliydi. Çeşitli el yazmaları ve kökleri hakkında çok ilginç bilgilere sahip olduğumuz öncü bir yolculuğa çıktık.

aviator Pinco

İçeride alışılmadık asırlık el yazmalarıyla karşılaşacaksınız ve karmaşık resimli kurslar bulacaksınız. Erivan aslında belki de Kafkasya’nın kafe kültüründen uzak en yeni parası, haklılık için yeterli sebep – neredeyse her köşede bir restoran var ve popüler bir bölgesel aktivitenin siz surj içerken saatlerce uzak durarak dolaşmasını sağlayabilirsiniz. siyah renkli Ermeni javası veya son zamanlarda kapuçino veya diğer özel biralar. Java meraklıları Çevre Dostu Fasulye’de bir araya geliyor ve barbunya fasulyesini kızartıyor ve ayrıca profesyonelce çekilmiş espressolar ve sıcak krepler için sevilen Gemini’de. Solamente sitesi ziyaretçileri, sınırsız bisküvi, kahve ve çay içmek için saat başına harcadığınız oyunların ve ortak çalışma alanlarının bulunduğu sıkı bir dinlenme yeri olan Aeon AntiCafe’de sosyalleşir.

Daniel, 10 yıllık brendinin ağızda çikolata tadı bıraktığını söylüyor ve bu, yeni sınıfın en arkasında yer alan Brandy bilgisiyle de doğrulanıyor. Tamamlandı, inanılmaz derecede eğlendik ve Erivan Brendi Şirketi’nden bilgilendirici bir gün geçirebilirsiniz! İyi bir yemek, içki veya brendi hastası olan birçok kişi için BeMyGuest tarafından sağlanan yiyecek ve şarap turunu arıyor olabilirsiniz. Şimdiye kadar ziyaretçiler, Kafkasya’nın oda yılı siluetine sahip Bakü veya Instagram’da popüler parmesan peynirli ekmekleriyle Tiflis gibi Kafkasya’nın daha gösterişli başkentlerini Erivan’dan daha çok özlediler ve Disney’e bağlı eski şehirler. Erivan’ın yollarına gidin ve siz de iyi bir kafenin ses sisteminden Ermeni duduk müziği yayılırken, iyi bir güçlendirilmiş BMW’nin reggaeton sesini dinlerken siz de oradasınız.

“Narın Rengi” onun en büyük işlevlerinden biridir, ama onu henüz göreceksiniz. Bunun için ekstra bir ödeme yapmak zorunda kalmamıza rağmen sanat galerisinden hiç fotoğraf alamadım. Onun ilginç sanat eserlerini takdir etmek son derece eğlenceliydi çünkü bazıları bu topluluğu en çok kullanıyordu. Filmleri fazla “alışılmışın dışında” olduğundan ve o zamanki düzenleyiciler, örneğin diğer halkı kolayca etkileyebilecek düşüncelerden aşırı derecede korktuğu için tutuklandı ve hapishaneye atıldı.